Leden

Lidmaatschap
U bent welkom bij onze vereniging. Een netwerk van publieke leiders, algemeen directeuren, managers, adviseurs en experts. Het lidmaatschap geeft U toegang tot:

Nationaal én internationaal netwerk
Een ledennetwerk van provincie- en gemeentesecretarissen, waterschapssecretarissen/-algemeen directeuren, professionals, managers, controllers en specialisten op het gebied van publiek risicomanagement in Nederland. En door de koppeling met PRIMO Europe ook een internationaal netwerk. Al met al een grote bron van kennis.

Alle literatuur en nieuws bij de hand
Een online Bibliotheek met een geavanceerd zoeksysteem. Het met elkaar in contact brengen van personen, kennis en ervaring staat hierbij voorop. U heeft toegang tot de Nieuwsportal met recente berichten in de media over het managen van risico’s.

Training
Gerichte opleidingen en trainingen algemeen en een voor PRIMO Nederland ontwikkelde online cursus. Met deze cursus, volledige vertaald in het Vlaams/Nederlands, kunt u uw kennis verbreden en een goede basis leggen voor goed beleid en implementatie op het gebied van risicomanagement binnen uw organisatie. Wij bieden deze cursus aan voor € 300, in plaats van de reguliere € 500. Meld u aan.

Congres en rondetafel
Leden hebben toegang tot het PRIMO congres in Nederland en op uitnodiging tot ronde tafels. Deze hoogwaardige bijeenkomsten zijn exclusief en tegen een gereduceerde prijs (soms zelfs gratis) toegankelijk voor leden.

Nieuwsbrief én magazine
Naast FOCUS • (de PRIMO online nieuwsbrief) ontvangt u als lid ook het PRIMO Magazine RISK Management & Governance.

Dubbel lidmaatschap: Naast Uw lidmaatschap van PRIMO Nederland bent automatisch lid van PRIMO Europe en heeft daarmee tevens toegang tot de internationale producten en diensten.

Registreer als lid.

Prijzen
Publieke instellingen
– Individueel lidmaatschap: € 250/jaar
– Collectief lidmaatschap I:  € 1.500 euro/jaar (tot 10 personen)
– Collectief lidmaatschap II: € 3.000 euro/jaar (tot 30 personen)

Voor gemeenten met minder dan 15.000 inwoners zijn de tarieven gereduceerd: individueel lidmaatschap € 200/jaar, collectief lidmaatschap (I) € 500/jaar en collectief lidmaatschap (II) € 1000/jaar.

Commerciële en private instellingen
– Individueel lidmaatschap: € 500/jaar
– Collectief lidmaatschap I: € 3.000/jaar (tot 10 personen)
– Collectief lidmaatschap II: € 6.000/jaar (tot 30 personen)

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

* Alle bijdragen worden door PRIMO Nederland gebruikt om de doelen van de vereniging tot realisatie te brengen.