Lidmaatschap

DSC_0668

U bent welkom bij onze vereniging. Een netwerk van publieke leiders, algemeen directeuren, managers, adviseurs en experts. Het lidmaatschap geeft U toegang tot:

Nationaal én internationaal netwerk

Een ledennetwerk van provincie- en gemeentesecretarissen, waterschapssecretarissen/-algemeen directeuren, professionals, managers, controllers en specialisten op het gebied van publiek risicomanagement in Nederland. En door de koppeling met PRIMO Europe ook een internationaal netwerk. Al met al een grote bron van kennis.

Alle literatuur en nieuws bij de hand

Een online Bibliotheek met een geavanceerd zoeksysteem. Het met elkaar in contact brengen van personen, kennis en ervaring staat hierbij voorop. U heeft toegang tot de Nieuwsportal met recente berichten in de media over het managen van risico’s.

Training

Gerichte opleidingen en trainingen algemeen en een voor PRIMO Nederland ontwikkelde online cursus. Met deze cursus, volledige vertaald in het Vlaams/Nederlands, kunt u uw kennis verbreden en een goede basis leggen voor goed beleid en implementatie op het gebied van risicomanagement binnen uw organisatie. Wij bieden deze cursus aan voor € 300, in plaats van de reguliere € 500. Meld u aan.

Congres en ronde tafel

Leden hebben toegang tot het PRIMO congres in Nederland en op uitnodiging tot ronde tafels. Deze hoogwaardige bijeenkomsten zijn exclusief en tegen een gereduceerde prijs (soms zelfs gratis) toegankelijk voor leden.

Nieuwsbrief én magazine
Naast FOCUS (PRIMO online nieuwsbrief) ontvangt u als lid ook het PRIMO Magazine Quaterna Publica.

Dubbel lidmaatschap: Naast Uw lidmaatschap van PRIMO Nederland bent automatisch lid van PRIMO Europe en heeft daarmee tevens toegang tot de internationale producten en diensten.

Geef u op voor het lidmaatschap van PRIMO Nederland via e-mail admin@primonederland.eu of directeur Eric Frank e-mail eric.frank@primonederland.eu.

Prijzen

Publieke instellingen

  •  Individueel lidmaatschap: niet behorend tot gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio: € 250,- per jaar.*
  • Collectief lidmaatschap gemeenten < 15.000 inwoners: € 750,- per jaar.
  • Collectief lidmaatschap < 100.000 inwoners en veiligheidsregio’s: € 1.500,- per jaar.
  • Collectief lidmaatschap gemeenten > 100.000 inwoners, provincies en waterschappen: € 3.000,- per jaar.
  • Collectief lidmaatschap voor overige organisaties in het publieke domein, waaronder Agentschappen en ZBO’s: € 3.000,- per jaar.*

 

Commerciële en private instellingen

  • Individueel lidmaatschap: € 500,- per jaar.*
  • Collectief lidmaatschap: € 6.000,- per jaar

* Lidmaatschapsaanvragen, zowel individueel als collectief, dienen bij de directie te worden ingediend en worden individueel beoordeeld.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.
 
NB. Alle bijdragen worden door PRIMO Nederland gebruikt om de doelen van de vereniging tot realisatie te brengen.

Onze leden

  Functies Gemeentesecretarissen Directeuren Afdelingshoofden Controllers Adviseurs Coördinatoren risicomanagement en veiligheid. Organisaties Gemeenten Provincies Veiligheidsregio’s Waterschappen Advies- en onderzoeksbureaus Koepelorganisaties Universiteiten en Hogescholen Leden Assen Almere Amsterdam Breda Den Haag Deventer Ede Eindhoven Enschede Ermelo Groningen Haarlem Haarlemmermeer Heerhugowaard Helmond Leeuwarden Medemblik Oss Pijnacker-Nootdorp Roosendaal Rotterdam Tilburg Utrecht Provincie Noord-Brabant Hoogheemraadschap Delfland Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant PRIMO Nederland werkt nauw […]