PRIMO stileert en registreert haar opleiding Caleidoscoop™

PRIMO heeft deze week de herinrichting en registratie van haar opleiding ‘Publieke waarden en risico’s’ afgerond. Zij is nu beschikbaar onder de naam Caleidoscoop™.

Het biedt deelnemers aan de training – nu voor ‘members only’ –  perfect inzicht in actuele en majeure publieke risico’s (de PRIMO-bibliotheek bestaat uit een nauwgezette en gecureerde selectie van rapporten, artikelen en nieuwsberichten over een periode van 15 jaar – sinds 2005), inzicht in veel gebruikte en gecertificeerde raamwerken, methoden en technieken (wij weten wat er te koop is en wat werkt en niet werkt) en biedt de gelegenheid om met het nu wetenschappelijk onderbouwde en gepubliceerde FORTE™ raamwerk concreet aan de slag te gaan binnen de eigen organisatie. In 2019 is de training doorontwikkeld en beproefd. Zij heeft de score zeer goed tot uitmuntend (met persoonlijke duidingen van deelnemers als ‘buitencategorie’). Eervol, vinden wij. En een basis om in 2020 onze leden nóg beter te dienen en te bedienen.

Caleidoscoop™ is beschikbaar voor leden als onderdeel van hun lidmaatschap (sessie 2-3 uur), als specifieke training (in drie dagdelen) voor bestuurders, managers, controllers en medewerkers en als workshop (avondsessie) voor gemeenteraden.

PRIMO is een non-profit organisatie (vereniging en geen BV) voor leden die werken voor en binnen het publieke domein (de samenleving en haar waarden). Alle trainingen worden gegeven in eigen beheer met gebruikmaking van de kennis van onze eigen leden én van geselecteerde en gezaghebbende adviseurs en wetenschappers (hand-picked by PRIMO).