PRIMO stroomlijnt haar informatievoorziening

Vanaf 14 oktober start PRIMO met de samenvoeging van haar twee nieuwslijnen. Het separate nieuwsportaal dat samen met HowardsHome tien jaar is gevoerd wordt samengevoegd met die van de website in de rubriek Nieuws. Het biedt tevens de mogelijkheid om een persoonlijk abonnement op nieuwe artikelen af te sluiten.

De belangrijkste reden van deze verandering evenwel is, dat PRIMO thans ervaart dat de informatievoorziening  via haar social media FacebookLinkedIn en Twitter naar volle tevredenheid verloopt. Een separate nieuwsbrief heeft steeds minder toegevoegde waarde. Het concept van de dagelijkse nieuwsbrief Focus wordt daarom verlaten.

Het accent van de informatievoorziening richt zich bovendien nog meer naar het vakgebied van strategie en besturing van publieke waarden. Directe koppelingen tussen voorliggende vraagstukken in het publiek domein en de concrete bedrijfsvoering van betrokken organisaties zullen meer zichtbaar worden. Bezien vanuit de missie van de vereniging ‘We care about good governance’ een logische gedachte. Risicomanagement wordt daarvan een onderdeel.

Leden van PRIMO worden voortaan maandelijks direct en persoonlijk geïnformeerd over de ontwikkelingen en initiatieven van de vereniging via een nieuw ontwikkelde netwerkbrief: Privilege.

De wijzigingen worden per 1 november 2019 doorgevoerd.