‘Resultaat in tijden van transitie’

Het Tilburg Institute of Governance (TIG), de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM), beide onderdeel van de Tilburg University en Public Risk Management Organisation (PRIMO) Europe, het enig onafhankelijk internationaal netwerk voor de ontwikkeling en verspreiding van producten en diensten gerelateerd aan de sturing van waarden en risico’s binnen de publieke sector in Europa, gaan een strategische alliantie aan in internationaal verband, dus ook geldend voor Nederland.

Het doel van deze alliantie is om een professioneel en hoogwaardig onderzoeksprogramma voor algemeen directeuren van publieke organisaties te organiseren en te leveren, dit gerelateerd aan systeemsturing van majeure transities in het publieke domein.

‘Result in tijden van transitie:

over publieke waarden,  strategische sturing en systeemverandering’

TIG, TiSEM en PRIMO zoeken beide een strategisch partnerschap om een discipline-overstijgend begrip te bevorderen en aan te moedigen en te komen tot uitwisseling van kennis en ideeën verbonden met de sturing op publieke waarden in hoog-dynamische transities. De samenwerking in dit programm verbindt de inhoud van de transities met publieke sturing op een strategisch en systemisch niveau.

Het eerste programma voor Nederland en Vlaanderen start op vrijdag 29 november 2019.